Elke dag staan we met ons vrolijke team klaar met een glimlach om onze gasten te verwonderen met food, drinks en gastvrijheid. We doen dit vol energie, denken een stap vooruit en streven naar constante kwaliteit. Dat is waar we voor staan, en dat, elke dag een beetje beter!
Leer de NONners een beetje beter kennen…

Chef Blije Opdrachtgevers
“Ik vind het zo leuk om bij onze opdrachtgevers over de vloer te komen en samen te kijken wat ze nu écht willen met een evenement. Samen er iets tofs van maken waar iedereen nog lang over napraat!”

Event Manager
“Organiseren tot in detail, intern of samen met opdrachtgevers next level gaan, daar kan ik geen genoeg van krijgen!”

Event Manager
“Verbindingen maken tussen het team, opdrachtgevers en gasten op events, daar maak je mij nou echt blij mee en tover je een grote glimlach mee op mijn gezicht!”

Event Coördinator
“Meedenken, een luisterend oor aanbieden en de wensen van een gast & opdrachtgever uitvoeren. Dat geeft mij ècht een kick!”

Event Coördinator
“Samen met de leukste collega’s de gasten in het zonnetje zetten en met een lach zien vertrekken, daar word ik blij van!”

Locatiemanager NON Centrum & Burgersdijk
“Een glimlach toveren op het gezicht van onze gasten in de bar en op events is het leukste om te doen en dan hebben we ook nog eens het gezelligste team om ons heen :)”

Chef Blije NONnen
“De gasten en het team in de watten leggen, daar word ik het blijst van!”

Chef Blije NONnen
“Samen met het team doe ik altijd mijn best om de gasten te verwonderen als zij bij ons langskomen in de bar voor een heerlijk drankje, lunch of taartje die wij met liefde en aandacht zullen maken”

Chef Blije NONnen & Chef Lekkermaker
“Wanneer je ziet dat mensen zitten te genieten van hun lunch, taartje of diner op locatie, dan weet ik dat onze missie weer is geslaagd! En daar word ik een blij mens van!”

Fanmaker (Communicatie) |
Bar, Shop & Blije NONnen
“Zorgen dat de communicatie & merkidenteit van NON “on point” is, samen met het creëren van toffe (interne) events die zowel onze gasten als ons team blijven inspireren. Daar word ik het allerblijst van!”

Fanmaker (Communicatie) |
Events & Op Locatie
“Het is altijd een feestje om bij NON te zijn. Samen met ons vrolijke, positieve & creatieve team, gasten en opdrachtgevers verwonderen, daar word ik blij van!”

Locatiemanager NON Bar
“Met liefde proef ik alle nieuwe gerechten en drankjes, puur uit professionele nieuwsgierigheid natuurlijk 😉 Niks leuker dan samen met het team de gezelligste plek voor onze gasten te creëren én de mooiste momenten vast te leggen voor de socials!”

Puntjes op de ï (Facilitair)
“Ik vind het heerlijk om achter de schermen te zorgen dat alles op rolletjes loopt, dat geeft mij voldoening!”

Chef Lekkermakers | Planning & Food conceptontwikkeling
“Het WOW-moment aan tafel brengen, de gerechtjes tot in detail op smaak brengen en opmaken is wat ik het allerliefste doe”

Chef Lekkermakers
“Zelfs te midden van de gezellige drukte in de bar of op een evenement, geniet ik er altijd van om aandacht te besteden aan de looks van de gerechten!”

Lekkermaker
“Het allerleukste vind ik om gerechten mooi op te maken en dan te zien dat gasten ervan genieten!”

Chef Blijmaker
“Het allerliefste wat ik doe is de gasten in de watten leggen, een gezellig praatje maken en hen een fijne tijd bij ons in de bar bezorgen!”

Blijmaker
Jette gaat altijd voor de perfecte latte-art!

Chef Blijmaker
“Ik vind het heerlijk als het een drukke dag is geweest en de gasten naar huis gaan met een lach op hun gezicht”

Blijmaker
“Door de leuke collega’s en de gezellige gasten is elke dag bij NON een feestje!”

Lekkermaker
“Met alle leuke collega’s een lach op de gasten hun gezicht toveren door een lekkere sweet of gerecht, daar word ik blij van!”

Lekkermaker
“Met alle leuke collega’s een lach op de gasten hun gezicht toveren door een lekkere sweet of gerecht, daar word ik blij van!”

Lekkermaker
“Het allerleukst vind ik om de gasten te verrassen, door een sweet of gerecht te maken!”

Lekkermaker

Owner NON
“Van smaakcombinaties ontdekken, tot de taartenbar opbouwen, latte art en vooral ook concepten op maat creëren. En het aller-aller-allerleukste om te doen? Nieuwe recepten testen én proeven ;)”

Owner NON
“Ik vind het onwijs leuk om elke dag iets te verbeteren. Dus echt het out of de box denken, iets creëren of toepassen wat er nu nog niet is!” #elkedageenbeetjebeter